Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, mideustalıkiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Fakat yine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Aşiret konstrüksiyonı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini muayene buyurmak gerekir. Bu Toscanello midein meri değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı rutubet oranlarında midemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneyim taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim dirimsel bir şart şurt var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz felaketle yakılır! Puro her zaman evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken flama puroya dikme değinti etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş altı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı kırmızıya döndüğünde kızartma ustalıklemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 merhale eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu ustalıklemi yaparken tüm ayağın tay yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda düzenli bir şekilde 360 merhale döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara gereğince beş altı henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu tarz çakmaklar çok muazzamdür ve aşkın andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma ustalıklemi tabii alevli çakmaklarla, beş altı zaman alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı kabil boşlukükebilir yalnız puro sabır ve mesai gerek. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma ustalıkleminden sonrasında ters çevirip çehreünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe cazibe üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm basamak kıpkırmızı ise yakma ustalıklemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her tarafı tam yanmamışsa, yani tüm basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz mideime hazır. Evet evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke mideilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye aramak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil midemeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o kadar elemlaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Kötü sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve tatlılık almaçların dumanla tembihlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az dikkat gösterdiğinizin bir ustalıkaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun midein kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein yeni baştan yakma iş teşkil etmez. Fakat yönetim konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda acılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve banko şarka olan 2 şart şurtı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın sıcaklık dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 merhale ortada evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Ev bark içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Ancak elbet eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız ortamını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile zıtlaşmazsınız. Hıfız ortamı sıcaklığında köken iş ortamın itici değil aşkın sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız ortamının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi rutubet hıfız ortamı sıcaklığına gereğince değiş gösterecektir ve bu yüzden de hıfız ortamı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir cazibe geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca cazibe geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız ortamının cazibe geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu mideindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak banko cazibe geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En iyi humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko cazibe geçirmedikleri midein öbür rakiplerine eke başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.